Szabályzat

Üdvözlet kedves Felhasználó!

Milyen játékot is találtál ezen az oldalon?
Itt tájékozódhatsz.

A játék leírása:

Minden felhasználó létrehoz egy neki szimpatikus játékosokból álló csapatot. A VB teljes ideje alatt ez a csapata versenyez, a játékosok a bajnokság meccsei alapján pontokat szereznek. A játékosok megszerzett pontjai összeadódnak és a felhasználó helyezését ez az összesített pontszám határozza meg. A felhasználók rangsorát a szerzett pontszámok határozzák meg. 1 helyezett az akinek a legtöbb, 2. helyezett akinek a 2. legtöbb pontja van, és így tovább. A játék nyertese az, akinek a döntő utáni számolás eredményeképpen a legtöbb pontja adódik. Ha véletlenül két felhasználónak azonos pontszáma lenne, akkor a korábban regisztrált a nyertes.

Ki játszhat:
Bárki, akinek kedve van hozzá. A regisztráció és a teljes játék ingyenes. A játékban való feltétel csak annyi, hogy a fórumban kultúrált hangnemet várunk el.

Időkorlátok:
A felhasználó regisztrálhat és csapatot állíthat legkésőbb 2018 06 14 17,00-ig. A VB-n résztvevő csapatok játékosai a meghírdetések után azonnal fel lesznek töltve a játék honlapjára, a kiválasztott csapat ezek után állítható össze.
A játék során egyszer van csere lehetőség. Ennek ideje: 2018 06 28 22,00 - tól 2018 06 30 16,00-ig.

A játék menete:
 1. Regisztráció:
  A regisztrációhoz meg kell adnod a nevedet, email címedet, nick nevedet. Ezek kötelezőek. Minden adatodat bizalmasan kezeljük a vonatkozó jogszabályoknak megfelelően. Egy regisztrációhoz csak egy csapat állítható. Ha akarsz több csapattal játszani, akkor több regisztrációt kell elvégezned, de különböző email címekről. Ez nem tilos.
   
 2. Csapat állítás:
  A csapatállításnál vedd figyelembe a következőket:
  • a hagyományos 4-4-2 felállás kötelező. Tehát 1 kapus, 4 védő, 4 középpályás, 2 csatár.
  • egy országból maximum 3 játékosod lehet. Ez a teljes játék alatt így van, tehát a cserék után sem változhat.
  • ha felállítottál egy csapatot, azon már nem módosíthatsz. Ha mégis módosítani akarsz, törölnöd kell a csapatot, és újból felállítanod, ez esetben a csapat felállításának időpontja újraíródik. Ez akkor lényeges, ha esetleg pontegyenlőség van.
    
 3. Pontozás:
  A meccsek során, amennyiben a Te járékosod is játszik a következők szerint kapják a pontokat:

  Csapat
    kapus védő középpályás csatár
  Győztes mérkőzés 40 40 20 10
  Döntetlen mérkőzés / hosszabítás 20 20 10 -10
  Vereség 0 0 -10 -20
  Kapott gól nélkül 40 15 0 0
  1 kapott gól -10 -5 0 0
  2 kapott gól -25 -10 -5 0
  3 vagy több kapott gól -40 -20 -10 -5
  Csapat által lőtt 1 gól 0 0 5 10
  Csapat által lőtt 2 gól 0 0 10 20
  Csapat által lőtt 3 vagy több gól 0 0 20 40
  Amennyiben játszik a játékosod, a meccs eredménye meghatározza, hogy mennyi pontot szerez a fentiek szerint.


  Egyéni
    kapus védő középpályás csatár
  Hárított 11-es / fölé / mellé / kapufa 15 0 0 0
  1 lőtt gól 50 30 20 15
  2 lőtt gól 100 60 45 40
  3 vagy több lőtt gól 180 100 80 75
  Öngól -10 -10 -10 -10
  Sárga lap -5 -5 -5 -5
  Piros lap / sárga és piros -15 -15 -15 -15
  Amennyiben a játékosod gólt, öngólt, (gólokat) ér el, vagy sárga, piros lapokat gyűjt, további pontokat szerezhet neked, vagy éppen veszíthet el...

  A csapatkapitány dupla pontokat szerez. Amennyiben egy játékosod kevesebb mint egy félidőt játszik, csak a pontjai felét kapja.
   
 4. Csere:
  A csoport meccsek végeztével minden felhasználó cserélhet maximum 3 játékost a csapatából. A cserék posztokra történnek, tehát a 4-4-2 felállás nem változhat. A csere nem kötelező. A cserékre csak a csoprotkörök után van lehetőség a nyolcaddöntő első meccséig bezárólag. Ennek ideje: 2018 06 28 22,00 - tól 2018 06 30 16,00-ig.
   
 5. EB eredmények:
  A FIFA hivatalos honlapján közzétett eredmények felhasználásával a honlap automatikusan frissül.
   
 6. A játék állása:
  A csapatokkal rendelkező felhasználóink aktuális rangsorolását a honlap folyamatosan frissíti.
A nyeremények:
I. helyezett fődíj: egy Sony VLP-EW235 projektor
II. helyezett: egy 4 kamerából és egy digitális rögzítőből álló szett 
III. helyezett: egy Monacor PAK-12 tipusú kompakt hangsugárzó
valamint az első 10 helyezet egy egy Detectomat HDv 3000 O tipúsú elemes otthoni füstérzékelőt kap.
A nyereményeket az M&L-Sec Kft biztosítja.

Jogi nyilatkozat:
A játékot az M&L-Sec Kft (www.mlsec.hu) szervezi és üzemelteti. A játékban az eredmények feltöltéséért és használatáért a cég felelősséget vállal. A regisztráció során megadott nevek és email címeket az M&L-Sec Kft harmadik személynek nem adja ki. A játékban az adminisztrátorok és a szoftver fejlesztői nem vesznek részt.
A játék folyamán a regisztráció bármikor ingyenesen törölhető. A felhasználó a törléssel kilép a játékból, pontszámait töröljük, későbbi nyereményekre nem jogosult. A törléssel minden adatát töröljük, így a játékkal kapcsolatban értesítéseket a későbbiekben nem kap.


KÉRJÜK, FIGYELMESEN OLVASSA EL A SZABÁLYZATOT ÉS AZ ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓT, MIELŐTT RÉSZT VESZ JÁTÉKUNKBAN. A RÉSZVÉTELLEL ÖN ELFOGADJA A FENTI PONTOKAT ÉS MAGÁRA NÉZVE A TELJES TARTALMÁT KÖTELEZŐ ÉRVÉNYŰNEK TEKINTI. A JÁTÉKBAN VALÓ RÉSZVÉTELLEL A FELHASZNÁLÓ AUTOMATIKUSAN HOZZÁJÁRUL, HOGY AZ M&L-SEC KFT A DÍJ ÁTADÁSÁRÓL KÉSZÜLT KÉPI ÉS HANGANYAGOT SZABADON FELHASZNÁLHASSA.

Amennyiben nem fogadja el a Szabályzatot, kérjük, ne vegyen részt a nyereményjátékban! Ha a játék közben talál bármiféle sértő eseményt, bármikor törölhető a regisztráció!

ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ NYEREMÉNYJÁTÉKON VALÓ RÉSZVÉTELHEZ
A Játékos az adatvédelmi tájékoztató tevőleges elfogadásával hozzájárul, hogy az általa megadott személyes adatokat Szervező adatfeldolgozója a játék lebonyolítása céljából felhasználják és kezeljék. Szervező a személyes adatokat, az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény rendelkezéseinek megfelelően bizalmasan kezelik. Az adatszolgáltatás önkéntes, Ön a személyes adataira vonatkozó jogainak vélelmezett megsértése esetén a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz fordulhat. A Szervező az adatokat harmadik személyek részére – a kijelölt adatfeldolgozó kivételével – nem továbbítja, illetve nem hozza nyilvánosságra. A kezelt személyes adatok köre:   név  e-mail cím  
A Játékban résztvevő Játékosok a Játék során tevőlegesen elfogadják és tudomásul veszik a Játék hivatalos játékszabályát és adatvédelmi szabályzatát, valamint azt, hogy a Játékban résztvevő minden Játékos megadja a marketingcélú hozzájárulását, és kifejezetten beleegyezését adja ahhoz, hogy:
1. az adatszolgáltatás önkéntes, az adatkezelés az adat átadásával egy időben tevőlegesen elfogadott adatvédelmi tájékoztató alapján történik, a Játékos ez alapján adja meg a hozzájárulást az adatkezelés tekintetében.
2. Az adataik feldolgozását a M&L-Sec Kft. végzi,
3. a Szervező díjmentesen felhasználja a Játékosok személyi adatait és személyes jellegű információit a Játék lebonyolítása és dokumentálása céljára;
4. megadott személyes adataikat a Szervező termékeinek és szolgáltatásainak ajánlása, hirdetéseinek továbbítása, piackutatás, a Játékosok tájékoztatása érdekében célhoz kötötten kezelje és felhasználja;
5. Játékosokról és a nyeremény átadásáról kép-, hang- és filmfelvétel is készüljön, amelyet a Szervező és/vagy Lebonyolító a Szervező termékeinek és szolgáltatásainak ajánlásában, illetve hirdetéseiben minden további külön hozzájárulás és ellenszolgáltatás nélkül akár egészében, akár részleteiben felhasználja a személyiségi jogok maradéktalan betartása mellett;
6. részvételükkel minden tekintetben, kifejezetten elfogadják a Játékszabályzat minden rendelkezését. Jelen Játék Adatkezelője, és Adatfeldolgozója a Szervező. Az adatkezelés jogalapja: A Játékosok hozzájárulása. A Játékos a hozzájárulást az adatkezelés tekintetében a Játékban való részvétellel, az adatvédelmi szabályzat elfogadásával, a játékszabályzat elfogadásával, illetve a személyes adatok önkéntes megadásával adja meg. Az adatok az adattulajdonos (Játékos) előzetes tájékoztatása és engedélye nélkül harmadik személy részére nem kerülnek átadásra, ide nem értve a jogszabályokban meghatározott eseteket. A Szervező szavatolja, hogy az adatkezelés mindenben a hatályos jogszabályi rendelkezések megtartásával történik. Az adatkezeléssel kapcsolatos jogokat és a jogorvoslati lehetőség szabályait az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény tartalmazza, amely szerint a Játékos kérheti személyes adatainak helyesbítését, törlését, valamint azok kezeléséről szóló tájékoztatást, továbbá jogorvoslatért bírósághoz fordulhat. Azok a Játékosok, akik töröltetni kívánják adataikat a Szervező adatbázisából, ezt bármikor, korlátozás és indokolás nélkül, valamint ingyenesen a következő módon tehetik meg: e-mail küldésével az mlsec@mlsec.hu e-mail címre; az e-mail tárgyában a következőket kérjük feltüntetni: ”adattörlés”. A Játékos tudomásul veszi, hogy a játék időtartama alatt az adatainak a Szervező adatbázisából törlése a Játékból való kizárását eredményezi, mivel Szervező az adatok hiányában nem tudja biztosítani a Játékos részvételét. A Játékos az Info.tv., valamint a Polgári Törvénykönyv (2013. évi V. törvény) alapján bíróság előtt érvényesítheti jogait, vagy a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz (1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/c.; www.naih.hu) fordulhat. Szervező: M&L-Sec Kft. (székhely: 1221 Bp Horogszegi határsor 2.) 


A JÁTÉKKAL KAPCSOLATOSAN AZ M&L-SEC KFT-vel SZEMBEN SEMMINEMŰ JOGI IGÉNY NEM ÉRVÉNYESÍTHETŐ.

A felhasználó a regisztrációval a fentieket elfogadta, megértette.

A JÁTÉKHOZ KELLEMES IDŐTÖLTÉST KÍVÁNUNK!

Máthé Zoltán
M&L-Sec Kft