Horvátország - Anglia

16 tartalom / 0 új
Utolsó bejegyzés
adminisztrator
adminisztrator képe
Horvátország - Anglia
Hullafáradt horvátok, nem túl meggyőző játékot produkáló angolok. Vajon melyiknek jön ki jobban a lépés. Én 50-50% esélyt adok, és a pillanatnyi forma, vagy egy-egy hiba dönti majd el a döntőbe jutást.
Dzsordzs főemlős
Dzsordzs főemlős képe
Hát, tudjátok, amikor arról
Hát, tudjátok, amikor arról szóltak a hírek, hogy a horvát elnök együtt utazott a csapattal és a győzelem után megölelte a játékosokat, az járt az eszemben, hogy már ezért megéri Modricéknak focizni. https://goo.gl/images/uzSEKd És rögtön utána pedig az, hogy nálunk ezért szar a foci. De tényleg (politika mentesen): ki vágyik Áder bajszára, vagy Orbán pocakjára? :) (Szerk: Zoli, ha gond a poszt vége, töröld légyszi)
farkasjano
farkasjano képe
Állítólag ez csak egy kamu -
Állítólag ez csak egy kamu - mármint a Horvát elnőkről a fotó. (ha tudod és viccnek szántad bocsi :-/ )
Janó
Dzsordzs főemlős
Dzsordzs főemlős képe
Hm, nem tudtam, nem olvastam
Hm, nem tudtam, nem olvastam semmit ezzel kapcsolatban. De nem vagyok benne biztos, hogy kamu, mert van olyan kép is, ahol a férjével, gyerekével van, ugyanilyen paraméterekkel. :)
djoki80
djoki80 képe
Coco
Mivel mindenkit érdekel a kép háttere, gondoltam utána olvasok. Szóval a képen látható hölgyemény Coco (Nicole) Austin, a rapper Ice-T felesége. Ahogy az a képből is kitalálható, Playboy modellként kezdte pályafutását és nagyon nem is csinált mást, azóta is a fotóiból (és a testéből) él. Ettől függetlenül Kolindáról is fellelhetők képek a neten: https://goo.gl/images/4ADh9F
Dzsordzs főemlős
Dzsordzs főemlős képe
Köszi Sherlock! :)
Köszi Sherlock! :)
farkasjano
farkasjano képe
Mennyivel jobb paraméterekkel
Mennyivel jobb paraméterekkel bír, mint OV :-P Ha abból indulok ki, hogy amit eddig elgondoltam ezen a VB, annak ellenkezője valósult meg - Belgák, Németek, stb -, akkor most nyernek a Horvátok és a döntőben is megverik a Franciákat. ;-)
Janó
farkasjano
farkasjano képe
Az Angolok még a végén nagyon
Az Angolok még a végén nagyon bánni fogják a sok kihagyott ziccert. Legalábbis ahogy jelenleg zajlanak az események. Nem rossz meccs amúgy szerintem.
Janó
adminisztrator
adminisztrator képe
Pont ezt akartam írni én is.
Pont ezt akartam írni én is. Az angoloknak el kellett volna dönteni ezt au 1. félidőben.
A horvátok fáradtak, lassúak. Ti megadtátok volna a horvátok gólját? Konkrétan az angol védő feje elől tlpalta be a kapuba a labdát...
adminisztrator
adminisztrator képe
De hogy éppen az a Mandzukic
De hogy éppen az a Mandzukic dönti el a meccset, aki eddig semmit nem mutatott????!!!!
farkasjano
farkasjano képe
Mondta is a riporter, hogy
Mondta is a riporter, hogy még nem cserélt az edző, de kit vigyen le: Mandzukicet!? Őt csak nem,. Pedig tényleg SEMMIT nem csinált!
Janó
farkasjano
farkasjano képe
Azt néztem én is mikor vissza
Azt néztem én is mikor vissza játszották, de lehet nézni úgy is hogy az angol volt veszélyes, mert nagyon mélyre hajolt. Szerintem, de nem vagyok szakértő. ;-)
Janó
Dzsordzs főemlős
Dzsordzs főemlős képe
Szerintem sem volt rossz
Szerintem sem volt rossz meccs. :) Én megadtam volna a gólt, azt beszéltük itthon is amit Janó írt, melyre hajolt az angol. Olyat pedig már máshol is láttunk, hogy az dönti el a meccset, aki amúgy semmit nem csinált addig. :) Ja, mellesleg nézzétek meg az oldalon a legalsó hozzászólásom. :) Ez volt a másik elődöntőn is, és ez alapján a franciák fognak nyerni a döntőben. :( (Zoli, mobilról írt hozzászólásnál miért ömlesztve jelenik meg amit írok, hová lesz a tördelés? A mobil nézet szerintem több sebből vérzik, pedig egyre inkább ezen nézetnek az emberek. :) Ja, és ez nem szemrehányás. :) )
adminisztrator
adminisztrator képe
Nem tudom miért vannak ezek
Nem tudom miért vannak ezek az anomáliák. Amugy sem szeretem ezt a fórum motort. A következő játékra lecseréljük. Lesz ra két évünk. Tervezek más módosításokat is de majd erről még beszélünk...
djoki80
djoki80 képe
Nyögvenyelős angol
Nyögvenyelős angol továbbjutás vagy két ilyen gyenge meccs után sima 3 vagy 4 gólos horvát győzelem lesz. Én az utóbbiban reménykedem. :)
Dzsordzs főemlős
Dzsordzs főemlős képe
A kolumbiai meccs után a
A kolumbiai meccs után a pálya környékére sem engedném az angolokat (persze a kolumbiaiakat sem...), de régen nagyon bírtam az angolokat, úgyhogy nekik szurkolok. Ami egyben azt is jelenti, hogy ki fognak esni. :)
A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges