Belgium - Anglia, a bronzmeccs

11 tartalom / 0 új
Utolsó bejegyzés
adminisztrator
adminisztrator képe
Belgium - Anglia, a bronzmeccs
A két csalódott csapat csatája. Szerintem belga esélyekkel.
Külön érdekesség, hogy ők egy csoportból érkeztek, ott a belgák nyertek, de olyan szituban, hogy ez mindegy volt.

Egyszer már volt ilyen az 54-es VB-n. Magyarország a csoportmeccsek során hülyére verte a németeket (úgy emléxem 8:3), aztán  a döntőben meg kikaptunk...
Dzsordzs főemlős
Dzsordzs főemlős képe
Na, ez az a meccs, aminek
Na, ez az a meccs, aminek semmi értelme-az eladható reklámidőt kívül. De most komolyan: a csapatok csalódottak, szarnak rá, őket sem érdekli, hogy ki a harmadik, mennének már haza a túróba. A nézők pedig szintén szarnak rá, ki a harmadik, mindenki a döntőt várja. De hát a pénz nagy úr... Hajrá 48 csapat, mi? Számomra kicsit undi ez. :)
adminisztrator
adminisztrator képe
Viszont pontokat hoznak. Nézd
Viszont pontokat hoznak. Nézd a dolog jó oldalát! :-)
farkasjano
farkasjano képe
Meg tudja vki írni hogy a
Meg tudja vki írni hogy a bronz meccs mikor kezdődik? :-/
Janó
adminisztrator
adminisztrator képe
16.oo ha jól látom. Es a
16.oo ha jól látom. Es a döntő pedig 17.00.
farkasjano
farkasjano képe
Nem értem miért jó hogy a
Nem értem miért jó hogy a pályán hagyja Martinez Hard-ot. Mást eddig nagyon nem csinált az öntözésen kívül! :-( Tessék! Előbb kellett volna szidnom :-D
Janó
farkasjano
farkasjano képe
Azt kell mondjam, hogy
Azt kell mondjam, hogy szerintem a bronzérmet a jobb csapat szerezte meg, a helyére került! Viszont lehet én néztem másik meccset, de én Hazard-tól nem láttam mást a folyamatos cselezésen, önzőzésen kívül! Nem láttam egyetlen olyan passzt tőle, ami kulcspassz lett volna. Persze mikor ment a tili-toli az más, de mikor kontráztak akkor A: cselezett míg el nem vették tőle B: vagy rövidet vagy hosszút passzolt, de nem pontosan az biztos, pedig nem egyszer mentek mellette ziccerben. És akkor még a mérkőzés legjobbjának is megválasztották! Lehet nem kellene többet focit néznem, mert ezek szerint vmit nagyon rosszul látok. :-( Ti, hogy láttátok?
Janó
adminisztrator
adminisztrator képe
Nekem meg most tetszett meg a
Nekem meg most tetszett meg a játéka. Szinte csak akkor tudták elvenni tőle a labdát ha faltolták.
Sokkal technikásabban tartotta meg a labdát mint pl Lukaku. Ráadásul a cselezgetése sem öncélú (mint pl Neymar vagy Mbappe), hanem mindig a támadás építésére irányul.
Szerintem nagyon jó játékos.
farkasjano
farkasjano képe
Szerintem jobb volt De
Szerintem jobb volt De Bruyne. Olyan labdákat adott a társak nak, mint az álom csak hát sajnos Lukaku pl kettőből kettőt nem tudott átvenni, ami ajtó ablak helyzet volt. Szerintem Ő az aki igazán nagyszerű játékos. ;-)
Janó
adminisztrator
adminisztrator képe
Ezt elfogadom. És tudod mi az
Ezt elfogadom. És tudod mi az érdekes? Ez a srác olyan fapofával csinál mindent, hogy ki nem nézné belőle az ember, hogy így lát a pályán... Jó pókerjátékos lehet... :-)
farkasjano
farkasjano képe
Igen, ez is igaz. Bár én
Igen, ez is igaz. Bár én nekem mindig mikor meglátom egy kis kölyök jut róla eszembe. Olyan kölyök pofála van szerintem. laugh és mégis fantasztikus, ahogyan lát a pályán és meglátja a réseket az indulásra. No és persze kellenek a társak is azért, mert hiába lőné be jól a labdákat, ha nem lenne kinek, ugye!? smiley
Janó
A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges